Atelier

 

 Bosch EPS708 Bosch EPS708
De Bosch EPS708 diesel testbank is uitgerust met een volautomatisch testprogramma, en is geschikt voor het testen en reviseren van:
Common-Rail injectoren (CRI personenwagens – CRIN bedrijfsvoertuigen), inclusief aanmaken van IMA-codering.
Bosch Common-Rail pompen CP1, CP3, binnenkort CP4 pompen.
De meetresultaten worden vergeleken met de normwaarden en worden op beeldscherm weergegeven en kunnen afgedrukt worden en bewaard worden in het computergeheugen.
   
   
Hartridge CRI-PC
Met de Hartridge CRi-PC testbank kunnen we Delphi Common-Rail injectoren testen, inclusief C2I/C3I-codering aanmaken.
Deze testbank is in staat om zowel de brandstofopbrengst, de stuuropbrengst (uit de retour), de reactietijd van de verstuivernaald en de temperatuur van de testvloeistof individueel en tegelijkertijd te meten. Dit alles op de systeemdrukken die ook in het voertuig voorkomen. 
 Hartridge CRI-PC
   
   
 Ditex Ditex
De Nova Ditex is geschikt voor:
Alle merken Common-Rail injectoren en pompen van de merken Bosch, Delphi, Siemens en Denso. Deze testbank is ook geschikt voor het testen en reviseren van pompinjectoren van het merk Bosch en Delphi. VW/Audi, Land Rover TD5, Iveco.
Piëzo injectoren Bosch, Siemens, Denso.
   
   
Hartridge AVM-1
De AVM-1 is geschikt voor alle rotatieve pompen van het merk Delphi. Volledig digitale uitlezing van debieten en voorinspuiting van injectiepompen.
Deze testbank is ook geschikt voor het testen en reviseren van pompinjectoren van het merk Bosch en Delphi. VW/Audi, Land Rover TD5, Iveco.

 Hartridge 700
   
   

Hartridge 700
Hartridge 700
Met de Hartridge 700 is het mogelijk om rotatieve pompen te testen en reviseren (Dpa, Dps, Cav, Lucas). We kunnen eveneens electronische gestuurde pompen testen, Epic de merken Delphi, Lucas. Deze testbank wordt vollautomatisch aangestuurd door een computer die ermee in verbinding staat.
   
   
Rabotti 
De Rabotti is geschikt voor:
Alle merken Common-Rail injectoren en pompen van de merken Bosch, Delphi, Siemens en Denso.
Piëzo injectoren Bosch, Siemens, Denso.
Rabotti 
   
   
 Bosch EPS604 Bosch EPS604
Deze Bosch testbank wordt gebruikt voor het afregelen van rotatieve pompen, zowel mechanische als electronische gestuurde type Ve, Edc, Va ...
 
 
Cleanroom
In onze volledig gescheiden wasplaats kunnen we de onderdelen handmatig reinigen of via ultrasoon behandeling. Ultrasoon is de meest effectieve reinigingstechniek die vandaag de dag mogelijk is. Door hoog frequentie geluidstrillingen en krachtige drukgolven worden vuil, vet en andere verontreinigingen verwijderd. Daarnaast beschikken we over een cleanroom (stofvrije ruimte) waar de injectoren en pompen gereviseerd en gemonteerd worden.
Cleanroom