Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Cleanroom


Cleanroom

Als een geautoriseerd Bosch-en Delphi Diesel Center zijn wij verplicht om te investeren in de nieuwste gereedschappen, testapparatuur, en verplicht  de nieuwste trainingen bij te wonen. Worden toegestaan betekent ook dat we toegang hebben tot de fabrieks testspecificaties en onderdelen, zodoende dat alle herstellingen gebeuren met enkel originele onderdelen en het testen enkel met gehomologeerde testbank.

In april 2015 nemen we dan ook de beslissingen om te gaan verbouwen en realiseren we een volledig aparte werkplaats (cleanroom) onder een bepaalde druk. Door deze techniek wordt voorkomen dat er stof binnenkomt in de herstellingsplaats en kunnen we met zekerheid zeggen dat er geen vuiltje of stofdeeltje kan binnendringen in de injector of pomp.

Hier wordt onder bijzonder propere omstandigheden de injectoren of pompen volgens de door de fabrikant voorgeschreven specificaties gerepareerd. Hierbij worden uitsluitende originele onderdelen gebruikt. Uiteindelijk worden alle gerepareerde injectoren en pompen getest op onze gehomologeerde testbanken.

  • Delen