Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Delphi Diesel Center netwerk


Delphi Diesel Center netwerk

In December 2009 neemt AD Diesel Center de beslissing om toe te treden tot het Delphi Diesel Center netwerk. Vermits er aan bepaalde eisen moet worden voldaan om Delphi injectoren en pompen te herstellen en te testen beslissen we om in januari 2010 de fabrieks gehomologeerde testbank Hartridge CRI-PC aan te schaffen en de gereedschappen die nodig zijn om deze injectoren te herstellen.
Als de efficiëntie van alle soorten voertuigmerken met een dieselmotor blijft toenemen, neemt ook de verfijning van commonrail diagnose en reparaties een grote sprong voorruit. Wat wil zeggen, dat enkel gehomologeerde testbanken gaan kunnen voldoen aan de hoge euro normen en voorwaarden van de autofabrikant.

Wij als Delphi Diesel Center kunnen onze klanten de meest recente kennis en hulpmiddelen aanbieden en herstellingen uitvoeren  "geautoriseerde reparatie" op Delphi injectoren en pompen. Dit betekent dat wij de apparatuur en de opleiding hebben, zoals vereist, voor het genereren van een nieuwe C2I/C3I code voor uw injector, nadat het product is gerepareerd. Dit is uiteindelijk de enige manier om een injector goed te herstellen en een goed kwalitatief product af te leveren.

Wat maakt ons Delphi Diesel Center anders dan niet gehomologeerde werkplaatsen?
Ons Delphi Diesel Center is goed uitgerust om nauwkeurig te diagnosticeren, testen, repareren en hercoderen van Delphi geavanceerde commonrail injectoren en pompen.

Ons Delphi Diesel Center gebruikt:
Toegelaten Hartridge test banken zoals de Hartridge 700, AVM-1, CRI-PC en het diagnosetoestel Delphi Diamant . De fijne toleranties in de hedendaagse geavanceerde commonrail systemen vereisen een reparatie die voldoet aan de euro normen waardoor het milieu vrijblijft van vervuiling. Dat is de reden waarom ons Delphi Diesel center gebruik maakt van een cleanroom onder druk om de herstellingen uit te voeren in een stofvrije ruimte. 
De Hartridge CRI-PC testbank is ontworpen zodat ons Delphi Diesel Center u een dienst kan aanbieden met een rendabel en flexibel all commonrail injector test platform dat snel is aan opstelling en makkelijk te gebruiken maakt. We beschikken over een vierlijnen configuratie, voor alle merken commonrail injectoren zoal Bosch, Delphi, Denso en Continentel (voorheen Siemens). De Hartridge CRI-PC kan aangepast worden naar ieder type injector door middel van clampblocks.

  • Delen