Leveringen & retour

VERZENDING

DE VERZENDING GEBEURT VIA BPOST: VOOR 15 UUR BESTELD - VOLGENDE DAG GELEVERD

Indien u niet thuis of op uw welbepaald afleveradres bent op het moment van levering, zal Bpost nogmaals langskomen.  Het pakket wordt tweemaal aangeboden en bij niet ontvangst nadien teruggestuurd naar AD Diesel Center. De levering van je bestelling gebeurt via Bpost naar het gewenste adres. Zit er een feestdag of weekend tussen uw bestelling en levering, dan kan dit een dag langer duren. Indien de verwachte leveringstijd verstreken is, contacteer onze klantendienst, wij helpen u graag verder. De verzending is volledig gratis. AD Diesel Center doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Een bestelling die op werkdagen voor 15 uur wordt geplaatst, wordt in principe de volgende geleverd. Opgelet: een bestelling geplaatst tijdens het weekend wordt pas op maandag verzonden.

RETOURNEREN

Er zijn 2 manieren om een artikel te ruilen, gratis in de winkel of door op te sturen via de Bpost / DPD / ... 

U kan een artikel terugsturen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. Indien u een artikel wenst te retourneren, neem dan contact op met onze klantendienst en geef de reden van retourneren op. Vervolgens ontvangt u een retourformulier per e-mail, vul hiervan zorgvuldig alle gegevens in en voeg het formulier toe aan uw pakket.

Via de winkel

Het artikel dient te worden afgegeven in de winkel in de originele verpakking samen met het ingevulde retourformulier.  Let op : uw retour wordt enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongeopend is en zich in de originele verpakking bevindt.  Bij aanvaarding van de retour, kan u ruilen voor een ander artikel of zal het juiste bedrag van de retour aan u worden teruggestort.

Via de post

Het artikel dient te worden verpakt in de originele verpakking en samen met het ingevuld retourformulier opgestuurd worden naar het volgend adres :

AD Diesel Center – Raymond Pelgrimslaan 15 te 1731 Zellik.

Let op : uw retour wordt enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongeopend is en zich in de originele verpakking bevindt. Bij aanvaarding van de retour, kan u ruilen voor een ander artikel of zal het juiste bedrag van de retour aan u worden teruggestort.  De verzendkosten voor de retour zijn ten laste van de koper.

ZULLEN IN GEEN GEVAL GERUILD EN/OF TERRUGGENOMEN WORDEN

Artikelen waarvan de beveiligingslabel, oorspronkelijke verpakking of de verpakking beschadigd is.

Wanneer wij uw retour goed hebben ontvangen doen we al het mogelijke om het door u betaalde bedrag zo snel mogelijk terug te storten. Het product dat je terugstuurt moet voldoen aan alle voorwaarden. (in nieuwe staat, originele verpakking, ongeopend en voorzien van ons beveiligingslabe). Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald. Hiervoor dient u uw bankgegevens in te vullen op het retourformulier. Bij het terugzenden van een product liggen de gehele verzendingskosten bij de consument zelf. Wanneer u komt ruilen in de winkel is dit volledig gratis.

STATIEGELD

U heeft een bedrag betaald als statiegeld.  Wanneer wij van u de oude injectoren of pomp binnen de 7 dagen ontvangen, hetzij via de post, hetzij in de winkel, storten wij U het betaalde bedrag binnen de 7 dagen terug. De verzendkosten voor de retour zijn ten laste van de koper. De terug gestuurde goederen moeten voldoen aan de terugname criteria.  Klik hier.