Over AD Diesel Center

Wie is ad diesel center

In 1963 start Louis met herstellen van vrachtwagens. Door de jaren heen is de firma uitgegroeid tot een gespecialiseerd dieselbedrijf.

Wanneer in 2009 de fakkel wordt overgedragen aan de ervaren Alain Duwé kent het bedrijf in snel tempo een grondige metamorfose, een totaal andere aanpak en investeringen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat we met een hoogstaand kwalitatief product op de markt komen. Het bedrijf krijgt de naam  “AD Diesel Center”

Door de groei die het bedrijf kende hebben we in 2011 een nieuwe start genomen op een nieuwe locatie te Zellik.

Dit draagt bij tot nog uitgebreidere service. Onze locatie werd uitgebreid met een hoog technisch atelier en een winkel want de gereedschappen voor de professionele garagehouder behoren ook tot onze specialiteit. Tevens kan U hier ook terecht voor ruim assortiment Bardahl producten.

AD Diesel Center is dé specialist in het testen en herstellen van dieselinjectiesystemen. Van mechanisch tot elektronisch gestuurde verstuivers en injectiepompen, eveneens inspuitsystemen onder hoge druk (commonrail) in de merken Bosch, Delphi, Siemens VDO en Denso. Tevens kunnen wij de pompverstuivers in de merken Bosch en Delphi testen en herstellen.

Dit alles wordt uitgevoerd volgens de veeleisende fabrieksnormen en enkel op gehomologeerde testbanken zoals de Bosch EPS 708, EPS 604, de Hartridge CRI-PC (Delphi), de Hartridge 700 (Delphi) en de AVM1 (Delphi).

Dit wil zeggen, dat de afregelingen van commonrail injectoren, die uitgevoerd worden op een niet gehomologeerde testbank totaal niet meer voldoen aan de specifieke eisen van de autofabrikant, noch aan de huidige euronormen. AD Diesel Center denkt dan ook aan een gezonde toekomst voor jong en oud.

Door de hoeveelheid aan testbanken kunnen we onze klanten een zeer geringe herstelperiode beloven en dit vooral in een tijd waar alles om snelheid gaat.

Tevens zijn de sterk concurrentiele prijzen een bijzonder sterk punt. En dit enkel met originele stukken, gehomologeerde testbanken en met een fabriekswaarborg van 1 jaar.

Het is dan ook met trots dat we na het toetreden tot het Delphi Diesel Center Netwerk ook kunnen melden dat we volledig voldoen aan de hoge eisen om toe te treden aan de Bosch Diesel Center groepering. Dit dankzij onze juiste mentaliteit en ingesteldheid, dankzij onze technisch geavanceerde werkplaats, dankzij het gepassioneerde en perfect opgeleide team.

En als eerste in België gaan we online met een webshop waar U als klant zowel injectoren als dieselpompen van de merken Bosch, Delphi en Denso kunt bestellen met gratis levering.

Service en kwalitatief de sterkste zijn kan men enkel bereiken, als men met een team dat gepassioneerd werkt en perfect opgeleid is in de dieseltechnieken. En wij mogen met trots zeggen dat AD Diesel Center over zo een team beschikt.

Daarom is ons motto: hoe groter de perfectie, hoe beter de levensomstandigheden !

Aarzel niet ons te bezoeken of te contacteren voor bijkomende inlichtingen of uw voorwaarden,  we staan u graag te woord !